Silahlı saldırıya uğrayan eski Katalonya Parlamentosu üyesi Alejo Vidal-Quadras'a dayanışma duygusunu ve geçmiş olsun dileklerini ileten İspanya Başbakanı Sanchez, "Şu anda tüm sevgim ona ve ailesine. Soruşturmanın en kısa sürede gerçekleri açıklığa kavuşturacağına ve sorumluların tutuklanacağına inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.
Hibya Haber AjansıSanchez'den Alejo Vidal Quadras için geçmiş olsun mesajı
FATMA ELİF BEYHAN - 09.11.2023 - HİBYA - İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, silahlı saldırıya uğrayan eski Katalonya Parlamentosu üyesi Alejo Vidal-Quadras, için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
