Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta Karaköprü Belediyespor’un Pazar günü sahasında Silivrispor ile oynayacağı maç öncesi Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ taraftarlara çağrıda bulunarak maça davet etti.
Başkan Uludağ, 9 Maçta 8 galibiyet 1 beraberlik olduğunu dile getirerek Pazar Günü oynayacağımız Silivrispor maçını kazanarak 9 galibiyete çıkarmak istediklerin dile getirdi. 
Pazar günü maçının çok önemli olduğunu ve takımın desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Uludağ, tüm Şanlıurfalı vatandaşları maça davet ederek takıma destek olmalarını istedi.

Başkan Uludağ, “Karaköprü Belediyespor kulübü olarak yeni sezonda Metin Başkan tarafından Kulüp Başkanı olarak görevlendirildik. Yöneticiler tarafından seçildik. O günden bu güne 9 haftayı geride bıraktık. Takımımız gerçekten sahada, çok güzel tepki verdi. Çok güzel mücadele etti. O günden bu güne çok şükür henüz bir beraberliğimiz var.  Oda en önemli rakiplerimizden biri olan Kuşadasıspor ile berabere kaldık. Bu haftada çok önemli rakiplerimizden biri olan Silivrispor kendi sahamızda onlara karşı oynayacağız. Onlarda son 5 hafta tüm maçlarını kazandılar. Ama biz sezon başından bugüne hem yönetici arkadaşlarımız hem oyuncularımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımız hep birlikte tek vücut olduk. Gerçekten inandık. Şuana kadarda çok şükür takımımız buraya kadarda geldi. İnşallah bundan sonrasında da öyle olacak. Bugün doğu kent tesislerimizde antrenmanımızı yapıyoruz. Pazar günü 14.00’da inşallah Silivrispor’u burada ağırlayacağız. 

“TARAFTARIMIZ BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI”
Bizim taraftarlarımızda bizi hiçbir maç yalnız bırakmadı. Hep destek oldular. Önde de olsak geride de olsak hep takıma destek oldular. İtici güç oldular. 12. Güç oldular. Bu haftada çok önemli bir maçımız var. Ben tribünlerin dolacağına inanıyorum. İnşallah taraflarımızda maça gelecek güzel bir hava görünüyor. Gençlerimiz, ailelerimiz hep birlikte gelebilirler. Bizim stadımızda çok şükür küfür, hakaretler ve olumsuz bir durum olmuyor. Herkes en güzel şekilde takımını destekliyor ve dağılıyoruz. Ben bütün taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyorum. İnşallah bu maçtan da galibiyet ile ayrılırız.” Dedi.

Karaköprü Belediyespor, Silivrispor ile oynayacağı maç Pazar günü saat 14.00’da Faruk Çelik Stadyumunda başlayacak.