Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘Genç Dostu Ödüllü Şehir’ unvanına layık görülen Kayseri’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlere yönelik proje, faaliyet ve yatırımlarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Buluşması kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde Haber Spikeri Mehmet Aydın ile Radyocu Hop Dedik Ayhan’ın gençlerle buluştuğu etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Çocukların ve gençlerin sıcak, samimi ve coşkulu ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan,  Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da eşlik etti.

Sevilen sunucular Mehmet Aydın ve Hop Dedik Ayhan tarafından sahneye çağrılan Büyükkılıç, İsrail’in Filistin’e yönelik düzenlediği saldırıları kınayarak, mazlum insanların sesi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde birlik, beraberliğin insanlığın uyanışına vesile olmasını diledi.

Kayseri’yi aidiyet duygusu ile sahiplenmeleri gerektiğine dair nasihatler veren Başkan Büyükkılıç, “Bir başkanlarından öte, Kayseri sevdalısı bir insan olarak, ömrünü, yıllarını bu şehre vermiş bir doktor ağabeyleri olarak takımımıza, Erciyes’imize, şehrimize, üniversitelerimize iş adamlarımıza, hayırseverlerimize, kısaca her birine ayrı ayrı sahip çıkalım. İyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı