Ürünleri ve iletişimleriyle gençliği ve yenilikçiliği sahiplenen DİMES, farklı disiplinleri bir arada kullanan iletişim çalışmalarıyla, reklam ve pazarlama dünyasının ödül programlarında başarısını sürdürüyor.

DİMES’in, yeni nesil akıma dönüşerek gençlerin hayatlarında göründüğünden daha fazlası olmayı başaran ürünü DİMES COOL Lime Özü için, Reklamania Creative iş birliğinde hazırladığı lansman kampanyası, reklam ve pazarlama sektöründe hemen her alanda yaratıcılık, etki ve kaliteyi ödüllendiren Felis Ödülleri’nde büyük başarı elde etti. DİMES COOL Lime Özü kampanyası, 4 ödül kazanırken 1 de başarı ödülüne adını yazdırdı.

Gençlerin kendi hayatlarında manifestledikleri bir ürün olma özelliği taşıyan DİMES COOL Lime Özü’nün sunduğu deneyimleri, rasyonel ve duygusal vaadini özetleyen Göründüğünden Daha Fazlası sloganımızın çevresinde oluşturulan ve gençlere gerçek dünyalarının içinden seslenen kampanya Creative Commerce-Pazar Üstü kategorisinde Felis Ödülü kazandı. 

DİMES, etkisini kanıtlamış kampanyaların arkasındaki yaratıcı stratejiyi ve pazarlama stratejisini birlikte odağa alıp, strateji disiplinini daha görünür kılmak; stratejileri ve stratejistleri ödüllendirmek amacıyla 2021 yılından bu yana verilen Curious Felis Ödüllerinde de 3 ödüle uzandı. DİMES, Dönüştüren Pazarlama Stratejisi bölümü İnovasyonla Büyüyenler, İçgörü ile Heyecanlandıranlar ve Ezber Bozanlar alt kategorilerinde Curious Felis Ödülünün sahibi oldu.

Strateji, yaratıcılığı ve etkiyi birlikte ödüllendiren Felis Ödüllerinde gelen başarıdan mutluluk duyduklarını söyleyen DİMES CMO’su Duygu Süleymanoğlu, “İtici gücünü kollektif inovasyon kültürümüzden alan içecek şirketi vizyonumuzun en yeni yansıması olan DİMES COOL Lime Özü ekonomikliği, evde kendi istediğin lezzeti hazırlamana imkan sağlaması, daha az ambalaj atığı oluşturduğu için çevre dostu olması gibi alt kodlarıyla yeni nesil kimliğe sahip bir ürün. Bu ürünle yeni nesil tüketici odaklı konsantre ürün kategorisini de oluşturduk ve bir talep patlaması yaşadık. DİMES Cool Lime Özü, sunduğu yeni nesil deneyimle ezberleri bozup yeni nesil bir akıma dönüştü, yani tam da göründüğünden daha fazlası oldu. Bir ürünle konseptten stratejiye, kreatif kampanyadan satışlara başarı kazanmak güzel, gençlerin hayatlarının içinde yer almak ve başarının böyle değerli bir platformda ödüllendirilmesi, göründüğünden daha fazlası.” dedi.

Hibya Haber Ajansı