Sektörde köklü bir şirket olan İspak, 9-10 Kasım 2023 tarihlerinde ABD Şikago’da gerçekleyen 16. Küresel İzolasyon Konferansı’nda yenilikçi ürünleriyle yer aldı. 16. Küresel İzolasyon Konferansı'na 25'ten fazla ülkeden katılım gerçekleşti. Farklı kategorilerdeki çözümlerinin yanı sıra, sürdürülebilir ambalajlarıyla da büyük ilgi gören İspak, izolasyon sektöründeki gelişmelerin öne çıktığı konferansta büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Kibar Holding çatısı altında faaliyet gösteren İspak, konferans kapsamında düzenlenen sergi alanındaki standında ise yerli ve yabancı potansiyel müşterilerini ağırladı. İspak, sergide; izolasyon konusundaki yenilikçi ürün ve çözümleriyle fark yarattı.

İspak Satış ve Pazarlama Direktörü Bilge Bostancı, konferansa ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ambalaj fuarının hemen ardından izolasyon sektörünü bir araya getiren bir başka önemli bir organizasyonda yerimizi alarak, ürünlerimizi global katılımcılara tanıtma fırsatı bulduk. Rekabetin yoğun olarak yaşandığı sektörde köklü bir şirket olarak dünyadaki gelişmeleri her zaman yerinde ve yakından takip ediyoruz. Bu organizasyonlar bizim için güzel fırsatlar yaratıyor” dedi.

Her yıl kasım ayında farklı bir lokasyonda gerçekleşen Küresel İzolasyon Konferansı izolasyon pazarı eğilimlerini, izolasyon sektöründeki teknolojik gelişmeleri ve izolasyon üretimindeki gelişmeleri inceliyor. Konferans alanındaki çeşitli etkinliklerde dünyanın çeşitli yerlerinden gelen üretici ve katılımcıların buluşmalarına olanak sağlanıyor.

Hibya Haber Ajansı