Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda 13 Kasım tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen İş Dünyası Kuruluşları ile İstişare Toplantısı’nda iş dünyasının önde gelen odalar, dernek ve kurumlarının başkanları ile bir araya gelen Bakan Bolat, şunları kaydetti:

"“100. Yılda Halkımızın ve Devletimizin Yanındayız” başlıklı fiyat indirme kampanyamızı daha güçlü şekilde devam ettirmek amacıyla yapılabileceklere dair değerli başkanlarla görüş alışverişinde bulunduk. Başkanların önerilerini aldık. Ticaret Bakanlığı olarak fiyat indirim kampanyamızı devam ettirme çağrımızı yeniledik. Değerli Başkanların istisnasız hepsi, bu fiyat indirim kampanyasını sürdüreceklerini, ayrıca hem üye kuruluşları hem de kamuoyu ile paylaşacaklarını beyan ettiler."

Türkiye'nin tüm kesimlerini dikkate alarak ve kamu yararını gözeterek fahiş fiyat, stokçuluk ve haksız ticari uygulamalara karşı Ticaret Bakanlığı olarak kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Bakan Bolat, "Hep birlikte; başta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hükümetimiz, iş dünyamız, sanayicimiz ve ihracatçımızla, çiftçimiz ve işçimizle, esnafımızla, tüketicilerimizle, memurumuz ve emeklimizle bu sorunun en kısa zamanda üstesinden geleceğimize inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı