OKX bugün, 16 Kasım saat 16:00 - 22:00 (GMT+3) arasında Ritz Carlton İstanbul'da Developer Mixer'e ev sahipliği yapmak üzere Polygon Labs ile iş birliği yaptığını duyurdu. Etkinlik, Web3 teknolojisinin geleceğini öğrenmek, paylaşmak ve işbirliği yapmak üzere sektör liderlerini, geliştiricileri ve meraklıları bir hafta boyunca bir araya getirecek olan bağımsız Ethereum etkinlikleri serisi Devconnect 2023 İstanbul'un dördüncü gününe denk geliyor. 

OKX'in ev sahipliği yaptığı 'Developer Mixer', katılımcılara OKX ve Polygon Labs ürün temsilcileriyle bağlantı kurmak, ağ kurmak ve sohbet etmek için eşsiz bir fırsat sağlayacak. Etkinlikte ayrıca hesap soyutlama teknolojisindeki en son gelişmelere özellikle odaklanılarak Web3’dekı son yenilikler hakkında birçok konuşma ve panel yer alacak. 

13 Kasım'da başlayıp 19 Kasım'da sona erecek olan Devconnect 2023 İstanbul, bir hafta sürecek panel tartışmaları, açılış konuşmaları ve ağ oturumlarıyla, geliştiricilerin, sektör uzmanlarının ve blockchain meraklılarının bilgilerini genişletmeleri, ağ kurmaları ve Web3 alanının ön sıralarında yer almaları için bir platform görevi görecek.

'Developer Mixer' etkinliğine kaydolmak için, buraya tıklayın.

Hibya Haber Ajansı