Orduzu Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Gürkan’a Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay ile Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin eşlik etti.

Öte yandan Başkan Gürkan mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, taleplerin ve sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapıldığını da vurguladı.

Başkan Gürkan, Orduzu bölgesinde yapılan hizmetlerden bahsederek, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gürkan, “Malatya’da en çok yatırım yaptığımız yerlerden biri de Orduzu Mahallesi’dir. Orduzu Mahallesi’nin altyapısı değişti. Gelinciktepe Bölgesine uydu kentler yaptık. Güldal Akşit Bulvarını yaptık ve o yol güzergahında 5 bin kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. Ekmek ve Yemek Fabrikasını ve Fuarcılık Merkezini yaptık. Polis Evi, Özel Harekât Merkezini, Arslantepe Karşılama Merkezini yapıyoruz. Dolayısıyla yapılan hizmetlerin kıymetini bilmemiz lazım ve şehrimize sahip çıkalım. Ben yapılan hizmetlerin Malatya’mıza ve Orduzu’muza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı