Acer’ın 27 inç, FHD ekranlı monitörü Acer ED270 X, üstün teknik özellikleriyle oyuncular için ideal bir seçenek oluyor. Her açıdan her şeyi net bir şekilde görmenize olanak tanıyan Acer ED270 X, ekranıyla kullanıcılara oyun oynarken, film ya da dizi seyrederken veya internette gezinirken sürükleyici bir deneyim sunuyor. 

Acer ED270 X, 240 Hz yenileme hızı, 1 ms tepki süresi, 8 bit renk derinliği, 16,7 milyon renk, 100.000.000:1 dinamik kontrast oranı, 250 cd/ m² parlaklık, 178° görüş açısı ve Adaptive-Sync teknolojisiyle oyun ve görüntüleme deneyimini bir adım öteye taşıyor. ZeroFrame (çerçevesiz) tasarıma sahip kavisli ekranı, ekranın her köşesini kullanıcının gözlerinden aynı uzaklıkta tutarak eşit bir izleme deneyimi sağlıyor. 1500R kavisli ekran sinematik görüntüleme deneyimi sağlarken aynı boyuttaki düz bir ekrana kıyasla daha geniş ve çevresel görüş alanı ile daha sürükleyici bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar cihazda yer alan iki HDMI ve bir DisplayPort bağlantı noktasıyla ileride kurulumlarını kolayca genişletebilme imkanı buluyor. 

Acer ED270 X’te yer alan Acer BlueLightShield teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı ayarlayarak insan gözü için zararlı olan mavi ışığı azaltıyor. Flickerless teknolojisi kullanıcıların gözlerini gereksiz yorgunluğa karşı korurken Acer ComfyView teknolojisi ise monitör parlaması ve göz yorgunluğunu azaltıyor. Kullanıcılar bu sayede monitörün karşısında daha uzun süre vakit geçirebiliyor. Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar daha konforlu bir görüntüleme deneyimi elde ediyor.

Monitörün ekranı optimum görüntüleme açısını seçmek için -5° ile 20° arasında ayarlanabiliyor. 3,3 kg (standıyla birlikte 3,9 kg) ağırlığındaki bu şık monitör cıva içermiyor. 

Hibya Haber Ajansı