Uluslararası danışmanlık, denetim ve vergi şirketi EY (Ernst & Young) tarafından geleneksel olarak düzenlenen EY Vergi Konferansı, bu yıl "Hazır mısınız?" temasıyla 21-22 Kasım tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleşecek. 

Vergi alanındaki güncel gelişmelerin ve değişikliklerin yanı sıra vergiyle ilgili güncellemelerin yerel ve küresel çaptaki etkilerini ele alacak konferans, EY'ın şirket ortakları, liderleri ve farklı sektörlerden konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek.

Konferansın ana teması olan "Hazır mısınız?" çerçevesinde, şirketlerin vergideki güncel gelişmelere, değişikliklere ve dönüşüme ne kadar hazır olduğu, ne kadar hızlı adapte olabilecekleri ve neler yapmaları gerektiği üzerinde odaklanılacak. İki gün boyunca çevrim içi paneller şeklinde düzenlenecek etkinlikte, enflasyon muhasebesi, teknoloji dönüşümü, verinin gücü, Ar-Ge ve yatırım teşvik uygulamaları gibi birçok konu ele alınacak.

EY Türkiye Şirket Ortağı ve Vergi Bölümü Başkanı Erkan Baykuş, EY Vergi Konferansı ile ilgili şunları söyledi: “EY profesyonellerinin ve farklı sektörlerden liderlerin katılımlarıyla düzenleyeceğimiz Vergi Konferansımızı bir kez daha gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyor, konferansta ele alacağımız konuların iş dünyasına ışık tutacağına inanıyoruz. Vergiyle ilgili öne çıkan konuları ve güncel gelişmeleri kapsamlı olarak konuşacağımız konferansımızda, aynı zamanda geleceği şekillendiren teknoloji dönüşümünü ve verinin gücünü de ele alacağız. Vergi ve finans dünyasını yakından ilgilendiren konulara odaklanan bu önemli etkinliğimize ilgi duyan herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”



 

Hibya Haber Ajansı