Uluslararası sağlık lojistiği sektöründe lider konumda bulunan Bomi Group, Türkiye'de yeni bir döneme adım attı. UPS iştiraki ve sağlık lojistiğinde sektör lideri Bomi Group, Eylül 2020'den bu yana Türkiye ve Rusya Finans Başkanı olarak görev yapan Burcu Tombul'u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadığını duyurdu.

Yeni görevine hazırlanan Burcu Tombul, finans ve yönetim alanındaki tecrübesini kullanarak sözleşme yönetimleri ve iş süreçlerini denetleyecek. Aynı zamanda, Bomi Group Türkiye'nin uzun yıllara dayanan müşteri ilişkilerini sürdürmek ve geliştirmek adına önemli bir rol üstlenecek olan Tombul, Bomi Türkiye Genel Müdürü Alen Voskericyan’a bağlı olarak görev yapacak.

Bomi Group Türkiye Ülke Müdürü Burcu Tombul, “Yeni görevim için heyecan duyuyorum. Bomi Group ailesinin bir parçası olarak, özveriyle çalışan ekiplerimize liderlik etmeyi, değerli müşterilerimizle güçlü ilişkiler geliştirmeyi ve Türkiye’deki faaliyetlerimizin süregelen başarısına ve büyümesine katkı sağlamayı dört gözle bekliyorum. Birlikte, Bomi Group’un sağlık lojistiğinde mükemmellik ve yenilikçilik konusundaki güçlü itibarını sürdürecek ve daha da yükselteceğiz” dedi.

Bomi Group, Burcu Tombul’un tecrübesinin, azminin ve liderliğinin şirketin devam eden başarısına ve büyümesine katkıda bulunacağını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı