KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü için keyifli bir kampanyaya imza atıyor. “Şimdi eğlenme sırası öğretmenlerde” diyerek yola çıkan KidZania, 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında sevgili öğretmenlerimizi misafir edecek. Züper Cuma için de özel bir kampanya hazırlayan KidZania, 24 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek online satışlarda yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

KidZania İstanbul, 1-14 yaş arasındaki çocuklara eğlenirken öğrenme deneyimi sunarken, yetişkinlere de “Şimdi çocuk olmak vardı” dedirten bir atmosfer yaratıyor. KidZania, eğlence ve öğrenmenin bir araya geldiği benzersiz bir deneyimle çocuklara hayal ettikleri meslekleri keşfetme fırsatı sunarken, sevgili öğretmenlerimizi de misafir edecek.

Öğretmen çocuklarına yüzde 25 indirim

KidZania İstanbul, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanya ile öğretmenleri eğlenceli bir mola için KidZania’ya davet ediyor. 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında öğretmenler KidZania’ya ücretsiz giriş yaparken, öğretmen çocuklarına da yüzde 25 indirim sunulacak. Kampanya, KidZania kapı girişinden yapılacak satın almalarda geçerli olacak.

31 Aralık’a kadar geçerli olacak

Ayrıca, KidZania İstanbul, Züper Cuma etkinlikleri çerçevesinde 24 Kasım'da gerçekleştirilecek online satışlarda yüzde 50 indirim fırsatları sunacak. Bu indirimden yararlanarak yapılan rezervasyonlar 31 Aralık 2023'e kadar geçerli olacak. KidZania İstanbul, bu kampanyalar ile öğretmenlere eğlenceli bir gün armağan ederken, Züper Cuma indirimleriyle de ziyaretçilere hem ekonomik hem de keyif dolu bir fırsat sunacak.

KidZania İstanbul Hakkında:    

Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan Türkiye’nin tek Çocuklar Ülkesi KidZania’da, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi 67 aktivite alanı bulunuyor. KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 1-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise, 5-14 yaş arasındaki çocuklarını KidZania’daki deneyimli KidZitter’lara emanet ederek gönül rahatlığıyla kendilerine zaman ayırabiliyor ve alışverişin keyfini çıkarabiliyor. Çocuklar, gün boyunca KidZania’da farklı meslekleri deneyimlerken veliler ise KidZitter’lar sayesinde gönül rahatlığıyla kendilerine daha fazla zaman ayırabiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların yapıldığı KidZania’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor. Toplam 10 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren KidZania İstanbul, 2014 yılından beri çocuklu ailelere eğlenerek öğrenme hizmeti veriyor. istanbul.kidzania.com    

 

Hibya Haber Ajansı