İSTANBUL (AA) - LG Electronics'in (LG) konutlara özel yeni kliması, şık tasarımı, kişiselleştirilmiş içeriği ve LG'nin ünlü DUAL İnvertörü ile zarif ve rahat bir yaşam alanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, LG, en yeni ARTCOOL Gallery klimasını CES 2023'te tanıtmaya hazır. 27 inç LCD ekrana ve LG'nin yükseltilebilme seçeneğine sahip olan yeni model, her mevsime uygun kişiselleştirilmiş içerik sunmasının yanı sıra LG ThinQ uygulamasını kullanarak odayı anında tazeliyor.

LG'nin DUAL Inverter Compressor ve 3 yollu dolaylı hava akışı ile enerji tasarruflu soğutma ve ısıtma yanı sıra AI Dry ile daha hijyenik bir performans sunuluyor ve sezgisel bir mobil uygulama da dahil çeşitli kullanıcı dostu özellikleri barındırıyor.

Sade ama sofistike bir çerçeveyle çevrili parlak bir LCD ekranda özel içerik sunan ARTCOOL Gallery, gelişmiş bir LG klimadan çok çerçeveli bir sanat eserine bakıyormuş izlenimi veriyor.

Kullanıcılar, ThinQ uygulamasını kullanarak, sayıları giderek artan muhteşem, durağan ve animasyonlu görüntüler arasından veya favori aile fotoğrafları arasından seçim yapabiliyor ve değişiklik istediklerinde yeni bir şey görüntüleyebiliyor.

Yeni model, birlikte verilen akıllı uzaktan kumanda kullanılarak veya kullanıcıların ayarları ve işlevleri seçmesine, herhangi bir yerden gerçek zamanlı olarak cihazın durumunu izlemesine olanak tanıyan bir mobil uygulama aracılığıyla kolayca yönetilebiliyor.

- Yeni modelin 3 yönlü hava akışı, mekana uygun dolaylı hava akışı sunuyor

Şirketin DUAL İnverter Kompresörü ile donatılan yeni ARTCOOL Gallery, geleneksel bir konut klimasından yüzde 70'e varan oranda daha az güç kullanıyor ve enerji açısından verimli soğutma sağlıyor.

Yeni modelin 3 yönlü hava akışı, mekana uygun dolaylı hava akışı sunuyor. LG'nin en son ARTCOOL Gallery serisi, rahat olduğu kadar huzurlu bir iç mekan ortamı yaratılmasına yardımcı oluyor. 20 desibellik düşük gürültü seviyelerinde çalışıyor ve kullanıcıları uyku esnasında rahatsız etmemek için uyku modunda gizli alt kanadını kapatıyor.

ARTCOOL Gallery, LG'nin AI Dry özelliği sayesinde hoş ve taze bir hava akışı sağlıyor. Çalışma süresine ve mod seçimine göre optimum kurutma süresini otomatik olarak ayarlayan AI Dry, klimanın içinde oluşan nemi etkili bir şekilde gideriyor. Ek olarak, yeni modelde kolayca çıkarılıp temizlenebilen bir alt ızgara ve montajı kolaylaştıran bir kapak mevcut.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, "Her zevke ve mevsime uygun olağanüstü performans ve sanatsal temalar sunan en yeni ARTCOOL Gallery klimamız, yıl boyunca konfor ve zarafet sağlıyor. Kişiselleştirilmiş içerik ve en son teknolojilerin benzersiz birleşimiyle LG'nin yenilikçi, yeni hava çözümü, tüketicilere evlerinde daha iyi bir yaşam sağlamaya yardımcı olmak için tasarlandı." ifadelerini kullandı.

5-8 Ocak tarihlerinde CES 2023'te LG'nin standını ziyaret edenler, yeni ARTCOOL Gallery klima da dahil olmak üzere şirketin en son yeniliklerini görebilecek.