GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 10:53   Güncelleme : 31-08-2022 21:22

İbrahim Uyğur Yazdı: Başkan Beyazgül Urfa'ya Hizmette Çağ Atlattı

Şanlıurfa'da gazeteci ve köşe yazarı İbrahim Uyğur, Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'ün kentin gelişimi için yaptığı projeleri kaleme aldı.

İbrahim Uyğur Yazdı: Başkan Beyazgül Urfa'ya Hizmette Çağ Atlattı

Şanlıurfalı gazeteci-yazar ve aynı zamanda Şanlıurfa kültürünü koruma, yaşatma ve dayanışma derneği başkanı ve gazeteci İbrahim Uyğur son köşe yazısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün  kentin gelişimi için yaptığı hizmetleri kaleme aldı.

"Şanlıurfa son yıllarda büyük gelişim gösterdi." diyen Başkan Uyğur köşe yazısını şöyle sürdürdü: " Bu gelişimin mimarı hiç şüphesizki Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Zeynel Abidin Beyazgül'dür. Başkan Beyazgül göreve geldiği ilk günden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürdü. Sürekli halkın arasında dolaşan Başkan Beyazgül projeleri ile Şanlıurfalıların gönüllerini fethetti.

Diyebilirsiniz: " Başkan Beyazgül Şanlıurfa'ya ne yaptı?"

Şimdi size Başkan Beyazgül'ün tamamladığı birkaç projeyi isimleri ile hatırlatacağım:

Şair  Nabi dijital sinema salonu, Bozova ve Hilvan ilçelerinde mezbaha, yerli çiçek üretimi, Şanlıurfa'nın ihtiyaç duyduğu beton üretimi, ilçelerde yeni park ve yürüyüş yolları, Siverek'in yıllardır ihtiyaç duyduğu içme suyu hattı, Eyyübiye ve Akçakale'de su sorunun çözülmesi, Akçakale'de güneş enerji santrali projesi, Bozova ilçe kütüphanesi, çok sayıda yeni gençlik merkezinin kurulması, yeni kütüphanelerin açılması sokak hayvanlarının beslenmesi,  tarihi sokakların sağlıklaştırma çalışmaları, ağaç dikimi, millet bahçeleri, hobi bahçeleri , Eyüp Nebi sabır evleri, buluntu hoca bulvarı'nın ulaşıma açılması, kara koyun Köprülü Kavşağı,  çevik kuvvet Köprülü Kavşağı,  kentin ihtiyaç duyduğu asfalt üretimi, yeni hayvan borsası ve yeni oto galericiler sitesi, yıllardır söylenen Büyükşehir hizmet binası, Kale eteği projesi ve daha onlarca proje ile Başkan Beyazgül kentin çehresini değiştirdi.

Yaklaşan genel seçimler öncesi saha temaslarını arttıran Başkan Beyazgül Abide Köprülü kavşak Projesi ile Şanlıurfa'nın trafik sorununu tarihe gömmeye hazırlanıyor.

Projenin bitmesi ile Diyarbakır, Mardin , Gaziantep yönlerine doğru gitmekte olan araçlar birbirlerini görmeden ve trafik ışıklarında beklemeden yollarına devam edecek.

Görünen ve görünmeyen yüzlerce proje ile Şanlıurfa'nın bir yıldız gibi parlamasını sağlayan Başkan Beyazgül yeni dönemde de en favori isim olarak gösteriliyor."

Haber: Gaffar Kaymaz 

ibrahim uyguribrahim uygur