İSTANBUL (AA) - Papara, 7/24 altın yatırımını mümkün kılan ürünü Kıymetli Maden Hesabı'na platin ve gümüşü de ekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Papara, kullanıcıların, altının ardından gümüş ve platin alım satımı yapabilecekleri özelliğini devreye aldı. Altın, gümüş ve platin yatırımını Kıymetli Madenler Hesabı altında toplayan Papara, üç kıymetli madene yatırım yapma olanağı sundu.

Papara kullanıcıları, saniyeler içinde Kıymetli Maden Hesaplarını oluşturarak altın, gümüş ve platin için komisyonsuz alım satım işlemlerine başlayabilecek. 0,01 gramdan başlayan alt limitle kıymetli madenlere 7 gün 24 saat yatırım yapabilecek. Kullanıcılar TL ve gram bilgisi girerek altın, gümüş ve platin alıp satabilecek. Papara hesapları ve Kıymetli Maden Hesapları arasında kolayca geçiş yapabilen kullanıcılar; altın, platin ve gümüşün dönemsel fiyat değişimlerini grafikler üzerinde takip edebilecek.

Papara, Kıymetli Maden Hesabı, komisyonsuz al/sat özelliğinin yanı sıra altın, gümüş ve platin transfer özelliği de sundu. Kıymetli Maden Hesabı olan Paparalılar, birbirlerine işlem ücreti ödemeden anında ve diledikleri tutarda altın, gümüş ve platin gönderebilecek.