Hafta sonu etkili olan yağışlar nedeniyle Karaköprü’de bazı yollarda ve kaldırımlarda çamur birikmesi oluşurken, Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yağış sonrası oluşan çamurlaşmayı temizlemek için hemen çalışmalara başladı.

 İlçe genelindeki genelinde özellikle yağış nedeniyle çamurlaşan cadde, sokak ve yollarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler yollarda ve kaldırımlarda biriken çamuru yıkama ve süpürme işlemi ile temizlerken ana arterlerde de tazyikli suyla yıkama işlemi yapılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, hafta sonu Şanlıurfa’da ciddi bir yağmur düştüğünü ve bu yağışlar nedeniyle oluşacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı olduklarını ifade ederek yağış dolayısıyla çamurlaşan yolların temizlenmesi için anında işe koyulduklarını belirtti.

Başkan Baydilli, "Ciddi bir yağış olacağı ve sel tehlikesine karşı zaten AFAD uyarı vermişti biz de bu konuda gerekli hazırlıklarımızı yapmıştık. Şükür ki sel gibi olumsuz bir durumla karşılaşmadık ancak yoğun yağış nedeniyle taşınan çamurlarla sokak ve caddelerde çamurlaşma meydana geldi. Temizlik Ekiplerimiz, erkenden işe koyulup çamurlaşma meydana gelen cadde, kaldırım ve yollarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın çamur sorunu yaşamadan temiz bir şekilde seyahat edebilmesi için ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyen çamurlu yolların temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.