Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezen kursiyerlere ve eğitimcilere, faaliyete geçirilen hizmetlerle ilgili bilgiler verildi.

Tecde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden Serpil Açıkgöz, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldık. Yüzüncü Yıl Parkı’mızı gezdik. Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’ni gezdik. Gerçekten çok güzel olmuş. Malatya için gerekli olan bir yerdi. Beydağı Tabiat Parkı da çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hülya Soyar isimli kursiyer ise hizmetlerle ilgili olarak, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuru Kayısı Lisanslı Deposu’nu gezdik. Çiftçilerimiz için önemli olabileceğini düşündüğüm bir yer olmuş. Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Yeni Buğday Pazarı, Beydağı Tabiat Parkı’nı gezdik. Özellikle depremzedeler için dikilmiş olan çamları çok beğendim. Düşünenleri tebrik ederim. Beni duygulandırdı. Malatya’mız için Büyükşehir Belediyemiz güzel şeyler yapmış, tebrik ederim. Selahattin Gürkan Başkanımızın işi rast gelsin. İnşallah tekrar seçilir” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı