GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-12-2022 12:30

Vestel WiFi Mobil TV'ye Danimarka'dan inovasyon ödülü

Vestel WiFi Mobil TV'ye Danimarka'dan inovasyon ödülü

İSTANBUL (AA) - Vestel'in pille çalışan, taşınabilir akıllı televizyonu Wifi Mobil TV, Danimarka'nın en büyük perakendecilerinden Salling Group tarafından düzenlenen Innovation Day 2022 etkinliğinde inovasyon ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Salling Group, her yıl düzenlediği Innovation Day etkinliğinde bir kez daha dünyanın dört bir yanından yenilikçi ürünleri ve üreticileri bir araya getirdi. Vestel'in ürettiği WIFI Mobil TV'nin de yer aldığı etkinlikte, en yenilikçi ürünler ödüllendirildi.

Vestel'in şarj edilebilir, pille çalışan akıllı televizyonu WiFi Mobil TV, Salling Group tarafından inovasyon ödülü verilen ürünler arasında yer aldı.

Taşınabilir bir televizyon olan WiFi Mobil TV, kullanıcıların diledikleri her yere götürebilecekleri, pille çalışan eşsiz bir akıllı TV deneyimi sunuyor.

Vestel WiFi Mobil TV, bu ödülle birlikte Danimarka'nın en büyük perakende zincirleri olan Bilka ve føtex'teki en ön raflarda tüketicilerle buluşacak. Beyaz, baharatlı turuncu, derin lacivert ve haki yeşil gibi dış mekanların trend renk seçenekleriyle sunulan WiFi Mobil TV, pek çok uluslararası tasarım yarışmasından da ödüllerle döndü.


ibrahim uyguribrahim uygur