Urfa’nın yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Gazeteci, Yazar, Yaşam ve İletişim Koçu Osman Güzelgöz son 3 gününde Şanlıurfa Kitap Fuarına katılarak yeni çıkan kitabını imzalayacak. 24, 25 ve 26 Kasım günlerinde fuarda okurları ile buluşacak olan Güzelgöz Kendi Kendimize Koçluk Kitabı isimli yeni kitabını imzalayıp sohbet edecek.

 

Ankara’da yaşayan Gazeteci, Yazar, Yaşam ve İletişim Koçu Osman Güzelgöz her vesile ile memleketi olan Şanlıurfa’ya geldiğini, dostları ve sevenleri ile buluşarak hasret giderdiğini belirterek kitap fuarı programı ile ilgili şu bilgileri verdi:

 

Bu hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Şanlıurfa Kitap Fuarında olacağız. Okurlarımız ile buluşup sohbet edecek ve yeni çıkan Kendi Kendimize Koçluk Kitabı isimli yeni kitabımızı imzalayacağız. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve bu organizasyona emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Son yıllarda memleketimizde kültürel anlamda önemli bir hareketlilik yaşanıyor ve güzel etkinlikler icra ediliyor. Ben de böyle önemli ve ciddi bir fuarda kitap imzalayacak ve fuarı ziyarete gelen okurlarla sohbet etmek imkânı bulacağım.

 

Fuarın son 3 günü 24, 25 ve 26 Kasım Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri bütün kitap severleri fuarın son 3 günü kitaba, sohbete ve kendi kendimize koçluk yapmaya davet ediyorum.”