İSTANBUL (AA) - Yalova Terma City, tatilciler için sağlık dolu bir yılbaşı planı hazırladı.

Yalova Terma City açıklamasına göre, yeni yıla çok az bir zaman kala yılbaşı alternatifleri değerlendirilmeye başlandı. Eğlence mekanları, tatil seçenekleri değerlendirilirken, en iyi yılbaşı hediyesi için de araştırmalar sürüyor.

"Bir yıla nasıl girerseniz öyle devam eder" parolasından yola çıkan Terma City, tatilciler için sağlık dolu bir yılbaşı planı hazırladı. Terma City, gala yemeği, zengin yılbaşı menüsü, çocuklar için eğlenceli yılbaşı aktiviteleri, termal su ve özel SPA, masaj paketleri ile keyifli bir tatil için tüm sosyal donatıları ve konsept oda seçenekleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır.

Yalova Terma City'deki yılbaşı programının teması "Güzellikler ve sağlıkla gel 2023" olarak belirlendi. Gala programı öncesi yılbaşı SPA, masaj paketleri, Bali'den özel olarak getirilen uzman terapistler eşliğinde 2022'ye sağlık fışkıran termal sularda veda edilecek.

Ayrıca, Termal ilçesinin doğasından faydalanmak, dinlenmek, huzurlu bir tatil geçirmek isteyen aileler için de fırsat bulunuyor.

Yalova Terma City'nin gala programı öncesi gün boyunca çocuklar için film gösterimleri ve yılbaşı eğlenceleri, mini club, aktiviteler, ateş çukurları, sokak lezzetleri, yeme ve içme seçenekleri ve tüm sosyal donatılar ile hem aileler hem de çocuklar için iyi bir tatil sunuluyor.

Gala yemeği eşliğinde Nicole Rona'nın şarkılarıyla "merhaba" denilecek 2023'e, Vip Lounge'da şömine başındaki kutlamalarla devam edilecek.