Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen AK Parti Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hakkında da bilgiler veren Başkan Büyükkılıç, “1 milyon 260 bin metrekare dile kolay. Millet bahçemiz ismi güzel, kendi güzel Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi. Projeyi Kayseri Büyükşehir Belediyemizin güzide ekibi çizmişti. Millet bahçesi fikri tabi ki Sayın Cumhurbaşkanımıza ait ama burasının ön plana çıkmasıyla ilgili fikir Mehmet Özhaseki Bakanımıza ait. Daha sonraki süreçte Murat Kurum Bakanımız bize destek verdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrimize yakışan böyle bir projeyi hizmete sundu” diye konuştu.

Büyükkılıç, hizmete sunulan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi konusunda, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrimize yakışan bu projeyi Kayseri’nin hizmetine sundu” diyerek, içerisinde yürüyüş yolları ile bisiklet yolları ile büyük etkinlik alanları ile biyolojik göleti ile spor merkezleri ile kapalı havuzları, mescitleri, büfeleri, yeme içme mekanları, çiçek bahçeleri, tuvaletleri ile hatta hayvan eğitim alanları ile öte yandan sergi salonları, kütüphanesi ile millet kıraathanesi, kent müzesi ile ve ulaşım imkanları ile gecesi ayrı gündüzü ayrı bir güzel olan her türlü ihtiyacı karşılayan bir millet bahçesi olduğunu dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Herkesin bu davaya katkı sağlamasına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, hiç kimseyi yaşantısından, felsefesinden, davranışından, siyasi farklılığından dolayı dışlamak gibi bir lüksleri olmadıklarını dile getirerek, yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirme yönünde davranış ile gayrette olunması gerektiğini sözlerine ekledi ve bir oyun dahi çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Hibya Haber Ajansı