İSTANBUL (AA) - MetropolCard, hayata geçirdiği öncü yeniliklerle sektörde 10. yılını kutluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşterilerine, çalışanlarına, topluma ve çevreye kattığı değeri devamlılık esasıyla artırma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren MetropolCard, bu alanda önemli isimlerin katıldığı etkinliklerde yer aldı.

Türkiye'nin girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin buluşma noktası olan Webrazzi Summit'e katılan MetropolCard, yeni finansal teknolojiler, bankacılığın dönüşümü, blockchain entegrasyonu, açık bankacılık, "hemen al, sonra öde" trendi, fintech dünyasının geleceği gibi merak edilen birçok konunun girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile birlikte konuşulduğu organizasyonun destekçisi oldu.

- MetropolCard lider fintech konferansında

Yenibiriş tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve iş dünyasının farklı sektörlerinden yöneticilerin bir araya geldiği, insan kaynakları sektörü başta olmak üzere iş dünyasına dair yeni teknolojiler, sektörün gelişimine dair hedeflerin konuşulduğu "Momentum 24 İş Zirvesi"nde yer alan MetropolCard, 2024'e yönelik iş dünyasının beklentilerinin konuşulduğu etkinliğin partnerleri arasındaydı.

İyi bir geleceği, teknolojiyi ve sürdürebilirliğin odak noktasına alındığı organizasyonları yapıcı bir şekilde destekleyen MetropolCard, KalDer 32. Kalite Kongresi'nin baş destekleyicileri arasında yer aldı.

2023'ü toplamda dört önemli organizasyon desteğiyle tamamlayacak MetropolCard, 13 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleşecek, bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintechin gelişimi, evrimi ve geleceğinin konuşulacağı Webrazzi Fintech 2023'te de katılımcılara hayatı kolaylaştıran çözümlerini anlatma imkanı yakalayacak.

- "Dünyanın geleceğini korumayı odağımıza aldık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen MetropolCard Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Yıldırım, kullanıcı deneyimi ve çevreye duyarlılık açısından sektörde ilkleri hayata geçirip, öncülük etmenin büyük bir gurur vesilesi olduğunu belirtti.

Yıldırım, "Sektörde ülkemizin en iyi yemek kartı ödeme aracı hizmetini sunan sinerjiyi yakalamak bizleri oldukça mutlu ediyor. Kullanıcılarımıza sunduğumuz geniş hizmet alternatifleri, güçlü teknik altyapımız ve ödeme yöntemlerimizle Türkiye'nin ilk çevreye duyarlı dijital yemek kartı unvanıyla başarılı faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bundan sonra da dünyanın geleceğini korumayı odağımıza alarak, sürdürülebilir faaliyetlerimizle karbon ayak izimizi azaltmak için yeni adımlar atacağımız, döngüsel ekonomiye ve enerji verimliliğine ağırlık vereceğiz." ifadelerini kullandı.