İSTANBUL (AA) - Radisson Collection Hotel, Vadistanbul, DNA'sında bulunan sanat ve tasarım özelliklerini, düzenlediği "Sanat Günleri'ne" aktardı.

Radisson Collection Hotel açıklamasına göre, "Sanat Günleri" etkinliğini açılışı, yazar Ayşe Kulin ve dijital sanatçı ve sanat tarihçisi Hakan Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul Sanat Günleri, eserleri; İstanbul, Miami, Barselona ve Kaliforniya’da önemli koleksiyonların arasında olan dijital sanatçı Hakan Yılmaz’ın "Serenity Series" eserinin açılışı ve anlatımıyla başladı. Ardından Yelda İpekli moderatörlüğünde Hakan Yılmaz ile Türkiye'de dijital sanat üzerine bir sohbet gerçekleşti. Devamında ise yazar Ayşe Kulin ile "Cumhuriyetin Başarılı Kadınları" sohbeti gerçekleşti ve Ayşe Kulin’in kitap imzasıyla devam etti.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Radisson Collection Hotel, Vadistanbul Genel Müdürü Ersin Durgun, şunları kaydetti:

"Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değerin bir ifadesi olarak 'Sanat Günleri' etkinliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Dijital Sanatçı ve Sanat Tarihçisi Hakan Yılmaz ile 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dijital Sanat ve Yapay Zeka Gelişimi' ve ünlü yazar Ayşe Kulin ile 'Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye'nin Başarılı Kadınları' söyleşilerini gerçekleştirdik. Ayrıca Hakan Yılmaz'ın Serenity Series adlı eserini ziyaret etmek isteyen tüm sanatseverleri 31 Aralık tarihine kadar otelimize davet etmekten memnuniyet duyarız.’"