İSTANBUL (AA) - Özerden Ambalaj Sanayi AŞ, Happy Place to Work ve Capital Dergisi'nin iş birliğinde gerçekleşen "Happy Workplaces - Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri Araştırması" sonucunda kendi kategorisinde "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hilton Bosphorus Hotel'in ev sahipliği yaptığı törende, Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri Araştırması'nın ödülleri işletmelere takdim edildi. Özerden Ambalaj, söz konusu araştırma sonucunda kendi kategorisinde "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" ödülünü aldı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Özerden Ambalaj Sanayi AŞ Genel Müdürü Mehmet Bağır, Özerden olarak iş dünyasında mutluluğun var olduğuna inandıklarını bildirdi.

Bağır, "Yüzlerden gülümsemelerin eksik olmadığı çalışma ortamımızı sürdürmek ve geliştirmek için emek vermeye devam ediyoruz. Bunun sonucunda çalışanlarımızın takdirleriyle böyle önemli bir ödüle layık görülmekten dolayı da gurur duyuyoruz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.