İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde 21-24 Kasım tarihlerinde düzenlenen fuarda, Türkiye’den ve 7 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürün gruplarından 228 katılımcı yer alıyor.

Tasarımcı adaylarına, profesyonel hayatlarındaki ilk defilelerini sergileme olanağı tanıyan Gelinlik Tasarım Yarışması’nda, geçen yıl birincilik ödülünü kazanan Enes Yolcu’nun “Performans Defilesi” de fuarın üçüncü gününde modacı, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

22 parçalık koleksiyon, modacılardan tam not aldı. Geçtiğimiz yıl yarışmacı olduğu podyumda kendi tasarımları ile yer almanın inanılmaz bir duygu olduğunu belirten Yolcu, “Bu imkânı sağlayan, genç tasarımcıların önünü açıp onlara ilham olan İZFAŞ’a teşekkür ediyorum. Bu tasarımların ardında çok büyük bir ekibin emeği var. Önümüzdeki yıllarda bu podyumda kendi markamla yer almak istiyorum” dedi.

Performans Defilesi’nin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, geçtiğimiz yıl birincilik ödülünü takdim ettiği Enes Yolcu’nun başarılı yolculuğuna tanıklık etmekten mutluluk duyduğu belirterek, başarılarının devamını diledi.

Hibya Haber Ajansı