İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı ile Magdeburger Sigorta arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza törenine, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve Fenerbahçe Voleybol Takımları Sportif Direktörü Dariusz Stanicki katıldı.

Yapılan iş birliği çerçevesinde Magdeburger Sigorta’nın logosu, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe Parolapara şortlarının sol paçasında yer alacak.

Törende konuşan Burak Çağlan Kızılhan, verdiği destekten dolayı Magdeburger Sigorta'ya teşekkür ederek, "Erkek voleybol takımımızın resmi sponsoru olarak büyük Fenerbahçe ailemize katılan Magdeburger Sigorta’ya aramıza hoş geldiniz diyorum. Sponsorluk anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı olmasını, takımımızın nice başarılarını birlikte kutlamayı diliyorum." dedi.

Simla Türker Bayazıt da Magdeburger Sigorta ile yapılan iş birliğinin uzun soluklu ve başarılı olmasını temenni ederek, "Bu anlaşma, takımımızın başarılarına ve hedeflerimize ulaşmasında bize büyük bir destek sağlayacak. Takımımızın pes etmeyen mücadeleci ruhuyla bizleri gururlandırmaya devam edeceğine de yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe Voleybol Takımları Sportif Direktörü Dariusz Stanicki de, "Bizlere senelerce destek oldu. Bu sezon da Magdeburger Sigorta olarak bizi sigortaladı. Şimdi daha güvenli olacağız. Nice başarılar." ifadelerini kullandı.

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise Fenerbahçe Parolapara'ya sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İyi bir Fenerbahçe taraftarıyım. Bununla da gurur duyuyorum. Elimden geldiğince bir sigorta yöneticisi olarak Türk sporuna her alanda destek vermeye çalıştım. Her zaman yaptığımız gibi Türkiye için, sigortacılık sektörü için, Türkiye’de sigortalılığı arttırmak için ama bir yandan da Fenerbahçe gibi güçlü kurumlar ve STK’lerle sigortacılığı da sevdirmek için, bu arada da spora ve sporcuya destek olmak için tekrar buradayım. Gurur duyuyorum."

Konuşmaların ardından imzalar atılırken Simla Türker Bayazıt, sarı-lacivertli takımın imzalı formasını Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’na hediye etti.