Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın üçüncü birleşimi, Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis’te 30 maddelik gündem karara bağlanırken, Büyükşehir Belediyesi 2024 Mali Yılı Performans Programı teklifi ile Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçenin 2024 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnamesi ile ilgili hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı üçüncü birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda, 30 gündem maddesi müzakere edilerek, karara bağlanırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 11 milyar 500 milyon TL oldu.

16 ilçenin bütçe ve bütçe kararnamesi de kabul edildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın üçüncü birleşimi toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 Yılı Performans Programı ve Büyükşehir ile 16 ilçe belediyesinin 2024 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnamesi de meclis üyelerince kabul edildi.

Başkanvekili Savruk, toplantının sonunda öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak mecliste alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı