İSTANBUL (AA) - Hisse senedi alım-satım, VİOP işlemleri, yatırım fonları, tahvil-bono, halka arz işlemleri, kaldıraçlı işlemler gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan Trive Yatırım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Trive Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga'nın köklü ekiplerinden Bayer 04 Leverkusen’in resmi sponsoru olan Trive Yatırım, yeni hesap açan müşterileri arasında yapılacak çekilişle, üç şanslı çifte 2 gece 3 günlük Almanya tatiline ek olarak, 19 Mart 2023’de yapılacak Bayer 04 Leverkusen-FC Bayern München maçına bilet kazanma şansı sunuyor.

Kazananlara hediye edilecek Almanya turu, önemli kültür, sanat ve spor merkezlerinden Köln'ü kapsıyor. Kazananlar, 20 Ocak 2023 tarihinde saat 11.00'de noter huzurunda yapılacak çekilişte belirlenecek ve aynı gün şirketin internet sayfasında yayımlanacak.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Trive Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Hakan Kocaman, şunları kaydetti:

"Bir yandan yeni yatırım araçları ile ürün portföyümüzü sürekli geliştirirken bir yandan da müşterilerimiz için fayda yaratan kampanyalara imza atmaya devam ediyoruz. Yeni kampanyamız ile Trive Yatırım'da hesap açan üç yeni müşterimizi sponsoru olduğumuz Bayer 04 Leverkusen'in FC Bayern München ile karşılaşacağı dev maçta misafir ederken tüm ulaşım hizmetlerini karşılayacağımız 2 gece 3 günlük bir tatili de hediye ediyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmaya yönelik sürprizlerimiz devam edecek."