İSTANBUL (AA) - Finansal teknoloji sektörüne yeni bir soluk getiren Parolapara, “Parola: Kazanmak” mottosuyla çıkış yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Parolapara, gelişen teknolojiyi takiben değişen dünya düzenindeki kullanıcı alışkanlıklarının beraberinde oluşan sorunlara farklı çözüm önerileri getirmeyi hedefliyor.

Müşterilerine entegre çözümler sunan ve “Parola: Kazanmak” mottosuyla yola çıkan marka, hem işletme sahiplerini hem de son kullanıcıları, avantajlarla dolu bir dünyaya davet ediyor.

Teknolojik altyapılarını daima güçlendirerek sektöre ve ekonomiye yeni değerler yaratmayı düstur edinen Parolapara, müşterilerinin yaşadığı finansal zorluklara karşı sunduğu hızlı ve güvenli çözümleriyle ön plana çıkıyor.

Ödeme hizmetleri alanında oldukça güçlü sektör bilgisine sahip olan Parolapara, dijital dönüşüm vizyonuyla sadece bireylerin değil kurumların da dijitalleşmesini hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, Türkiye’deki işletmelerin dijital haritasını çıkartıp, teknolojik ihtiyaçlarını belirliyor ve değişen ekonomik şartlarda da kazandıran çözümler sunuyor.

Cüzdan hesabı oluşturan tüm bireysel kullanıcılara avantajlarla dolu dünyasının kapılarını açan Parolapara, cüzdan harcamalarında borçlanmadan anında nakit iade veriyor. Öte yandan, çevrim içi alışveriş alışkanlıklarının değişimini de analiz eden marka, müşterilerinin dijital bilgi güvenliği için sanal kart hizmeti de sunuyor.

Son kullanıcıların yanı sıra işletmelerin de yanında olan Parolapara, ücretsiz pos kurulum avantajı ve aylık sabit ücret ödeme almamasıyla da öne çıkıyor.

Parolapara markası, tüm bu avantajlarının yanı sıra büyük ve küçük ölçekli işletmeler için sağladığı kolaylıklarla da öne çıkıyor. Linkle ödeme sistemi ve satıcı tarafından belirlenebilen taksit sayısı imkanı sayesinde IBAN ile uğraşmak tarihe karışıyor.

Müşterilerine entegre finansal çözümler sunan Parolapara’nın Genel Müdürü Fatih Çelik, “Parola: Kazanmak” mottolarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın isim sponsoru olmalarına değindi.

Çelik, bilhassa genç nesillerin uluslararası arenada Türkiye’yi temsil etmelerine katkı sağlamayı düstur edindiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Parolamız kazanmak derken bunu içi boş bir söylemle yapmıyoruz. Markamız, spordan alıverişe, oyundan işletme sahiplerine kadar hayatın her sahasında kazanmayı ve kazandırmayı hedefliyor. Bu nedenle de finansal teknoloji şirketleri başta olmak üzere tüm dijital satın alma süreçleriyle ilgili derinlemesine araştırma ve analizler yaparak, markamızın ürün ve hizmetlerini belirleyip, müşterilerimize sunduğumuz avantajlarını büyütüyoruz.”