Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve sektörde lider kripto borsası OKX, bugün yaptığı açıklamada, “Yıl Sonu Festivali” etkinliğini başlatacağını duyurdu. Etkinliğe katılan kullanıcılar, aralarında 200 bin dolarlık yepyeni bir “Gizemli Süper Araba”nın da yer aldığı toplam 700.000 dolar değerindeki ödüllerden kazanma fırsatı yakalayacak.

31 Aralık’a kadar devam edecek “Yıl Sonu Festivali” etkinliği ile OKX, platformda al-sat yapan yeni ve mevcut kullanıcıların yeni yılı muhteşem ödüllerle karşılayabilmeleri için çok özel kutlamalara ev sahipliği yapacak. Yıl Sonu Festivali kapsamında düzenlenecek etkinlikler ve dağıtılacak ödüller şöyle*:

 

  • Copy Trade Yıl Sonu Festivali: 20 Kasım 2023 saat 19.00 (TSİ) ila 31 Aralık 2023 saat 18.59 (TSİ) arasında, OKX’in Copy Trade işlemlerinde en iyi performansı sergileyen copy traderlar ve “lider traderlar” 128.000 USDT’ye varan ödüllerden kazanma fırsatı yakalayacak.

 

  • OKX Copy Trade, kullanıcıların hem Spot hem de Sürekli Swap piyasalarında en iyi performans gösteren “lider traderların” stratejilerini kopyalayıp bunları gerçek zamanlı ve otomatik olarak uygulamalarına olanak tanıyan bir ürün. 

 

  • Sinyal İşlemleri Promosyonu: 29 Kasım 2023 saat 03.00 (TSİ) ila 1 Ocak 2024 saat 02.59 (TSİ) arasında OKX’in Sinyal Pazar Yeri’nde bir sinyale abone olan ilk 2.000 kullanıcı 10 USDT’ye varan katılım ücreti iadesi alacak.

 

  • 7 Kasım’da faaliyete geçmiş olan Sinyal Pazar Yeri, teknik analize dayalı otomatikleştirilmiş stratejiler veya kripto paralar için alış veya satış işlemi yapılıp yapılmayacağını gösterebilen “sinyaller” sunarak sinyal sağlayıcılar ile traderlar arasında köprü kuruyor. 

 

  • OKX Yıl Sonu Neşesi: 1 Aralık 2023 saat 03.00 (TSİ) ila 1 Ocak 2024 saat 02.59 (TSİ) arasında kullanıcılar, gerçekleştirdikleri her 25.000 USDT değerinde kripto işlemi için bir “paraya çevirme bileti” almaya hak kazanacak. Her bilet, içinde bir de ödül bulunan bir “Hediye Kutusuna” konulacak. Bu sayede kullanıcılar BTC, ETH ve diğer kriptolar cinsinden 490.000 USDT’ye varan ödüllerden kazanma fırsatı yakalayabilecek. Üstelik “OKX Yıl Sonu Neşesi” etkinliğindeki tüm katılımcıların etkinlik döneminde gerçekleştirdikleri toplam işlem hacmi 2,5 milyar USDT’ye ulaştığında, şanslı bir kullanıcı 200 bin dolarlık bir süper arabanın sahibi olma fırsatı yakalayacak.

 

  • Etkinlik dönemi boyunca OKX’e kaydolan ve en az 25.000 USDT değerinde kripto işlemi yapan ilk 1.000 kullanıcı ise 5 USDT ödül kazanacak. 

 

OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique, çok yakında başlayacak bu özel etkinlik hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “OKX’in “Yıl Sonu Festivali” etkinliği ile tüm yıl boyunca bize sundukları kesintisiz destek için sadık kullanıcılarımıza hediyeler ve ödüllerle teşekkür ederken yeni traderları da aramıza katılmaya teşvik ederek bu özel dönemi hep birlikte kutlamayı amaçlıyoruz. OKX olarak traderlara yenilikçi ürünler ve benzersiz bir al-sat deneyimi sunmak adına aralıksız bir şekilde çalışıyoruz ve bu etkinlik de kullanıcılarımıza değer sunma konusundaki kararlılığımızın bir başka kanıtı.”

OKX, bu duyurudan kısa süre önce, eylül ayında 2 milyon USDT’nin üzerinde bir ödül havuzu ile bir Tesla Model 3’ün de aralarında bulunduğu muhteşem ek ödüller sunduğu Bir Profesyonel Gibi Al-Sat Yapın Yarışması’nı düzenlemişti. Yarışma, OKX’in bireysel kullanıcıların ilham verici hikâyelerinin ve en sevdikleri OKX ürünlerinin ve özelliklerinin öne çıkarıldığı Bir Profesyonel Gibi Al-Sat Yapın adlı küresel marka kampanyası kapsamında gerçekleştirilmişti.

OKX’in “Yıl Sonu Festivali” etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

*Hatırlatma: OKX, bu etkinliği iptal etmek, uzatmak veya sonlandırmak, Etkinliğe katılan kullanıcıların uygunluk koşullarını değiştirmek ve Etkinlik ve Ödül Kurallarını yeniden düzenlemek dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir zamanda başka bir bildirimde bulunmaksızın Etkinlik Kurallarını belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Etkinliğin tüm hüküm ve koşullarına göz atmak için buraya tıklayın.

Hibya Haber Ajansı