Endüstriyel motorlar, iş makineleri, tarım makine ve ekipmanları, enerji sistemleri, deniz araçları ve ekipmanları üretiminde 110 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın önde gelen üreticilerinden Yanmar’ın tam iştiraki Yanmar Turkey, yeni traktör modellerini Türk çiftçisi ile buluşturuyor. 

En yeni traktörleri yakından inceleme fırsatı

Trakya ve Türkiye tarımı için öncü rol üstlenen Kırklareli’de 30 Kasım Perşembe başlayıp 3 Aralık Pazar gününe kadar sürecek Kırklareli 3. Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayii ve Otomotiv Fuarı’nda Yanmar Turkey, Solis ve Yanmar iş birliği ile İzmir Torbalı tesisinde montajı tamamlanan traktörlerini sergileyecek. Sahip oldukları üstün sürüş teknolojisi ve yüksek çekiş gücü ile öne çıkan Yanmar ve Solis marka traktörler, Türk çiftçisinin daha hızlı ve daha verimli çalışmasını sağlayacak özelliklerle donatıldı. 

Ekonomik STAGEV motorlu traktörler

Çiftçiler fuar kapsamında Yanmar Turkey’in ülkemize sunduğu çift çeker, orijinal kabinli ve yeni yönetmeliklere uygun STAGE V (EURO 5) emisyon sınıfındaki motorlara sahip traktörleri yakından inceleyebilecekler. Kırklareli fuarında Yanmar ve Solis marka traktörler, Yanmar Turkey adına faaliyet gösteren yetkili bayii Batı Traktör standında incelenebilecek. 

Hibya Haber Ajansı