UEFA gözlemcisi Lale Orta, Almanya ile Danimarka takımları arasında 01 Aralık Cuma günü oynanacak UEFA Kadınlar Uluslar A Ligi A3 Grubu müsabakasında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

Almanya'nın Rostock şehrindeki Ostseestadion Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak müsabaka İtalya Futbol Federasyonu'ndan Maria Caputi tarafından yönetilecek.

FIFA kokartlı hakem Gamze Durmuş Pakkan, 01 Aralık Cuma günü Yunanistan’ın Heraklion şehrinde oynanacak olan UEFA Kadınlar Uluslar B Ligi B3 Grubu müsabakasında görev alacak.

Müsabakada, FIFA kokartlı yardımcı hakem Mürvet Yavuztürk ile Aysu Toraman yardımcı hakemler olarak, Ömer Faruk Turtay'da 4. hakem olarak görev yapacak.

UEFA gözlemcisi Dilan Deniz Gökçek, Slovenya ile Bosna-Hersek takımları arasında 01 Aralık Cuma günü oynanacak UEFA Kadınlar Uluslar B Ligi B4 Grubu müsabakasında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

Slovenya’nın Koper-Capodistria şehrindeki Bonifika Stadyumu'nda saat 18.00'de başlayacak müsabaka Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Lizzy Van Der Helm tarafından yönetilecek.

Hibya Haber Ajansı