Büyükşehir ve ilçe belediye zabıtalarından ortak adımlar

Toplantıda; zabıta personellerinin görev ve sorumluluğunda olan işlerin yürütülmesinde etkinliğin ve verimliliğin artırılması ile Ankara genelinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Ortak akıl ile sorunlara çözüm getirmek ve zabıta hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak için Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısını düzenlediklerini söyleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal, “Bu toplantı ile ilçe zabıtalarımız birbirleriyle tanış olacak ve karşılaştıkları problemler, karşılıklı çözüm arayışları konusunu tartışma ve görüşme imkanı bulacak.” diye konuştu.

Komisyon üyeleri belirlendi

2. Zabıta Çalıştay’ında gündeme gelen konuların da değerlendirildiği toplantıda; Başkentin sorunlarına ortak çözümlerin üretilebilmesi için Kent ve Yaşam Komisyonu, Çevre Komisyonu, Mevzuat ve Hukuk Komisyonu, Eğitim ve Rehberlik Komisyonu’nun da üyeleri belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının koordine ettiği bir sonraki Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısı, Gölbaşı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Hibya Haber Ajansı