3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bireylerin çalışmalarından oluşan “Resim ve El Sanatları Sergisi” Haller Gençlik Merkezi’nde açıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “ Sevgiyle, dayanışmayla aşılmayacak engel yoktur. Yılın 365 günü engelli kardeşlerimizin yanında olduğu için Büyükşehir Belediyemize ve Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü döneminden bu yana hep bu yönde çalışmalar yürüten Yılmaz Büyükerşen Hocamıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de konuşmasında, “ Bir şehrin barış içerisinde yaşaması için yapabileceği en önemli işlerden biri de engelliler için yaşanabilir bir şehir yaratmaktır. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen göreve geldiği günden bu yana büyük bir vizyona bu konuda çalıştı. Büyük bir gururla söylüyoruz ki; Eskişehir engelli dostu bir şehir. Bu güzel sergi için tüm öğrencilerimize ve ailelerine, Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi’ne çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı