Vali Baydaş, Sahil Güvenlik, AFAD, Emniyet Deniz Polisi, Jandarma ve dalgıçlar tarafından havadan, karadan ve denizden toplam 76 personel arama kurtarma çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Sahil güvenlik helikopterinin olay gününden itibaren her gün sahada tarama faaliyeti gerçekleştirdiğini söyleyen Vali Baydaş, şunları kaydetti:

“Emniyetimize ait hem deniz polisimiz hem de insansız hava aracımız çalışmalarına devam ediyor. Sahil Güvenlik personelimiz dalgıçlarla ve sonarlarla tarama faaliyetini gerçekleştiriyor. AFAD bütün ekipleriyle burada. Havada, karada ve denizde arama çalışmalarımız devam ediyor. Altıncı gündeyiz, bulunacak her iz ve emareyi değerlendiriyor. İnşallah bir netice alırız. Bugün de buradaki çalışmaları yerinde gördük, hem de kaybolan vatandaşımızın yakınlarına geçmiş olsun dileklerimiz ilettik.”

Vali Baydaş'a; Vali Yardımcısı Murat Öztürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Aytaç Bayırlı, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, AFAD Rize İl Müdürü Mehmet Salih Avcı ve diğer yetkililer eşlik etti.

Hibya Haber Ajansı