Yanmar Turkey, 22 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, satın alınacak YM 347 ve YM 359 model traktörlerin % 10 tutarındaki KDV oranını karşılayacak.

Yanmar Turkey, üstün teknoloji, sürüş konforu ve çevreci motora sahip Yanmar YM serisi traktör modelleri için ‘KDV Bizden’ isimli kampanyasını başlattı. 22 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında geçerli kampanyada İzmir Torbalı tesislerinde ürettiği YM 347 ve YM 359 model traktörlerde %10 oranındaki KDV tutarı, Yanmar Turkey tarafından karşılanacak. Böylece Türk çiftçisi traktörünü yenilemek ya da yeni bir traktör daha almak için büyük bir avantaja sahip olacak.

Yanmar Turkey Makine A.Ş. Tarım İş Kolu ve İş Geliştirme Müdürü Murat Balkan Kanbir; “Daima çiftçilerimizin yanındayız”

Tüm çiftçiler Yanmar ile tanışsın diye Yanmar YM serisi traktörlerde ‘KDV Bizden’ kampanyasını başlattıklarını söyleyen Yanmar Turkey Makine A.Ş. Tarım İş Kolu ve İş Geliştirme Müdürü Murat Balkan Kanbir, “En zor doğa ve eknomik koşullarda faaliyetlerini sürdürdüğünü bildiğimiz çiftçilerimizin, kolaylıkla yeni Yanmar traktörler ile tanışmalarını sağlamak için Yanmar YM serisi traktörlerde KDV'yi biz üstleniyoruz. KDV oranının tamamı kadar olan %10 indirimi ile Yanmar YM 347 ve Yanmar YM 359 tüm bayilerimizde çiftçilerimizi bekliyor. Detaylar için en yakın Yanmar & Solis traktör bayimize gelebilirsiniz” dedi.

Performansta ve tarımda geleceğin standardı

Yanmar YM serisi modelleri yeni yönetmeliklere uygun STAGE-V uyumlu 4 silindirli Yanmar motoru ve senkronize şanzımanı ile düşük yakıt tüketimiyle birlikte güç ve performans sunuyor. İki model de kullanımı kolay, son teknoloji Yanmar motor ve senkronize 12 ileri X 12 geri vites kutusuna sahip.

31 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamındaki Yanmar 347 ve Yanmar 359 modellerini incelemek ve detay bilgi almak için bölgenizdeki en yakın Yanmar&Solis Traktör Yetkili bayisine gidebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı