ANKARA (AA) - CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, "Yıllık yaklaşık 1,8 gigavat güneş paneli üretim kapasitesi ile ülkemizin önde gelen firmalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Sarvan, CW Enerji'nin 13'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, 3 Aralık 2010'dan bu yana güneş enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketin, kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla sektördeki faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

Sarvan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dürüst, güvenilir, ilkeli ve fikir sahibi bir kuruluş olarak tam 13 yıldır olduğu gibi bundan sonra da varlığımızı uzun süreler devam ettirebilmeyi ana misyon edinmiş durumdayız. Yıllık yaklaşık 1,8 gigavat güneş paneli üretim kapasitesi ile ülkemizin önde gelen firmalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Alanlarında uzman geniş çalışan kadromuzla ülke ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunuyoruz. Bugünlere ulaşmamızda çalışma arkadaşlarımızın büyük emekleri söz konusu. Her bir çalışma arkadaşımıza emekleri ve özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve sektörümüz için çok çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz."