İSTANBUL (AA) - PeP, kullanıcıların finansal işlemlerini kolaylaştıran mobil uygulamasını tamamen yenileyerek kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, finansal hizmetlere olan erişimi uçtan uca yeniden tanımlayan PeP Mobil Uygulaması ile ihtiyaç kredisi, sanal kart ve fiziksel kart oluşturma gibi inovatif hizmetler bir araya getirildi.

Yenilenen PeP Mobil, ihtiyaç kredisinden sanal kart oluşturmaya kadar geniş bir yelpazede finansal ihtiyaçları karşılamak üzere özelleştirildi. Kullanıcıların çeşitli finansal ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan bu güncellenmiş uygulama, özel kampanyalar ve yenilikçi ürünler sunarak müşteri odaklı bir yaklaşımla finansal kolaylık sağlıyor.

Yenilenen uygulama, finansal teknolojideki yeniliklerle birlikte kullanıcılara esneklik sağlayarak iş süreçlerini hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda finansal katılımı artırarak önemli bir avantaj sunuyor.

PeP Mobil, tamamen yenilenen ara yüzüyle daha kullanıcı dostu ve daha işlevsel bir görünüme kavuştu. Yapılan yenilikler, finansal hizmetlere erişimi daha hızlı ve kolay hale getirerek kullanıcıya bir dizi avantaj sağlıyor.

Yeni PeP Mobil, ihtiyaç kredisinden sanal kartlara ve fiziksel kartlara kadar çeşitli finansal ürünleri kullanıcılarına sunarak finansal özgürlüğü bir adım daha öteye taşıyor. Tek bir uygulama üzerinden tüm finansal dünyaya erişim imkanı sağlayan PeP Mobil, kullanıcılarına genişleyen hizmet yelpazesi ve yenilikçi finansal ürünlerle zengin bir deneyim sunuyor.

PeP kullanıcıları PeP Mobil’den başvuru yaparak, avantajlı faiz oranları ile 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. PeP kartlarına yatırdıkları kredilerini, istedikleri gibi harcayabilir veya banka hesabına göndererek nakit olarak çekebilir hale geliyorlar. Fibabanka ile yapılan işbirliğiyle PeP mobil üzerinden 3 ila 36 aya varan vadeyle Fibabanka İhtiyaç Kredisi’ne başvurulabiliyor.

- Her alışverişte numarası değişen PeP Visa Sanal Kart

PeP, online alışveriş deneyimini güvenli kılmak adına her kullanımda kart numarası değişen PeP Visa Sanal Kart'ı piyasaya sürerek tüketicilere çeşitli avantajlar sunuyor. Bu yaklaşım, siber saldırı veya sahtecilik endişesi yaşayan kullanıcılara güvenli bir alışveriş ortamı ve rahat bir alışveriş deneyimi sağlıyor.

Ön ödemeli PeP Visa Sanal Kart, online alışveriş yapmak isteyen ancak kart bilgilerini paylaşma konusunda endişe duyan tüketicilere yönelik bir çözüm sunarak güvenlik standartlarını en üst seviyeye çıkarıyor. Ayrıca, PeP Visa Sanal Kart, kullanıcıları harcarken çeşitli avantajlı kampanyalarla buluşturarak Visa ve Troy logolu tüm platformlarda güvenle alışveriş yapma imkanı sunuyor.

- "Kullanıcılarımıza daha etkileşimli ve inovatif bir finans deneyimi sunmayı amaçlıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, finansal katılımın değerine vurgu yaparak, geleceğin finans dünyasını PeP kullanıcıları ile birlikte inşa ettiklerini bildirdi.

Sadioğlu, "Güncellenmiş versiyonumuz, sadece işlemleri hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda finansal deneyimi de zirveye taşıyarak kullanıcılara benzersiz bir finansal özgürlük sunuyor. PeP olarak kullanıcılarımıza daha yakın, daha etkileşimli ve daha inovatif bir finans deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Yenilenen PeP Mobil uygulamamız, bu hedef doğrultusunda attığımız önemli bir adım. Finansal özgürlüğü daha da güçlendiren bu güncelleme, kullanıcı odaklı tasarımıyla fark yaratıyor." ifadelerini kullandı.

Finansal teknoloji sektörünün 2023'te özellikle dijital ödeme çözümleri ve elektronik para alanlarında önemli yeniliklere sahne olduğunu kaydeden Sadioğlu, şunları kaydetti:

“Elektronik para ve ödeme hizmetleri konusundaki yenilikçi çözümlerimiz, müşterilerimize çeşitli ödeme seçenekleri sunma ve güvenli, hızlı işlemler gerçekleştirme olanağı tanıdı. Rekabetin artmasıyla birlikte güvenliğe odaklanma kararlılığımız, müşterilerimize en son güvenlik önlemlerini sunarak güvende oldukları hissini yaşatma konusundaki başarımızı destekledi. PeP olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız, güçlü teknolojik altyapımız ve yenilikçi ürünlerimizle finansal teknoloji sektöründeki liderlik yarışını sürdürmeye kararlıyız ve büyüme hedeflerimize odaklanıyoruz."