Sudan'da aylarca süren savaşın etkisinin dünyadaki en büyük yerinden edilme kriziyle sonuçlandığını vurgulayan UNICEF İcra Direktörü Russell, "Ancak yine de Sudan unutulmuş bir krize dönüşme riskiyle karşı karşıya. UNICEF ve ortakları milyonlarca çocuğa hayat kurtaran yardımlar sağlamaya devam ediyor. Ama çok daha fazlasına ihtiyaç var." dedi.
Hibya Haber AjansıRussell: ″Sudan'da savaşın etkisi, dünyadaki en büyük yerinden edilme kriziyle sonuçlandı″
FATMA ELİF BEYHAN - 05.12.2023 - HİBYA - Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Catherine Russell, Sudan'da aylarca süren savaşın etkisinin dünyadaki en büyük yerinden edilme kriziyle sonuçlandığını belirtti.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
