İSTANBUL (AA) - Honest Holding bünyesinde bulunan restoran Le Pain Quotidien, yeni şubesinin kapılarını Marriott Executive Apartments İstanbul Fulya'da açtı.

Holding açıklamasına göre, komünal masaları, özgün ve doğal menüsü ile bilinen Le Pain Quotidien, gastronomi alanında yenilikçi çalışmalarıyla öne çıkıyor.

Le Pain Quotidien yeni şubesi Marriott Executive Apartments İstanbul Fulya'nın konforlu atmosferinde lezzetleriyle tanışmak isteyen misafirlerini bekliyor. Markanın metropolün hemen merkezindeki bu yeni şubesi, iş yemekleri ve sosyal buluşmalar için ideal bir ortam sunuyor.

Mekan dekorasyonundan tasarımlarına, menü içeriğinden mutfağa kadar her yerde Belçika'dan Türkiye'ye uzanan yolculuğun, köklü ve sağlam bağlarını gastronomi ile bütünleştiren Le Pain Quotidien, Fulya şubesinde 200 kişilik kapasitesiyle hafta içi 7.30-23.30, hafta sonu ise 7.30-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Le Pain Quotidien, büyüme hedefleri doğrultusunda Emaar AVM ve Nişantaşı Lotus AVM gibi projelerle de İstanbullularla buluşmayı planlıyor.