ANKARA (AA) - Petrol Ofisi, İstanbul Marketing Awards'da "yenilenen web sitesi" kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petrol Ofisi, sadece 80 günlük bir sürede baştan aşağı yenilenerek yayına aldığı kurumsal web sitesiyle pazarlama dünyasının önemli ödüllerinden İstanbul Marketing Awards'da "yenilenen web sitesi" kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Pazarlama Direktörü (CMO) Sinan Seha Türkseven, sadece bir akaryakıt şirketi değil önemli bir enerji altyapı devi olarak, kendilerini tüketici ve paydaşlarına en doğru şekilde anlatmayı hedeflediklerini kaydetti.

Türkseven, "Hayata geçirdiğimiz yeniliklerin İstanbul Marketing Awards'da yenilenen web sitesi kategorisindeki altın ödüle layık görülmesi bizi daha da iyisini yapmak için cesaretlendiriyor. Ödülü kazanmamızda büyük emeği olan pazarlama ve teknoloji ekiplerimize ve çözüm ortağımız Frank & Kriko'ya çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.