Köksal, ilk olarak Dinar ilçesini ziyaret etti. CHP Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri ile yerel seçim gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunan Köksal, 90 milletvekilinin bu hafta 40 ile görevlendirileceğini belirtti.

Köksal, milletvekillerinin 40 ildeki aday adaylarıyla mülakat yapacağına dikkati çekerek, “31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehri alamayacağı gibi biz AK Parti’nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız. Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir zaferle yerel seçimlerden çıkacak. 1 Nisan'da Türkiye'de her şey çok güzel olacak " dedi.

Dinar’ın ardından Sandıklı ilçesinde CHP İlçe Başkanı Raşit Güneş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Köksal, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yapılacak çalışmalara ilişkin partililere detaylı bilgi verdi.

Beraberindeki heyet ile birlikte Sinanpaşa ilçesini de ziyaret eden Köksal, burada Memleket Partisi Sinanpaşa İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan Şahin Aykaç’a rozetini taktı.

Hibya Haber Ajansı