WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Blinken: ″Sudan halkının barış, sivil ve demokratik yönetim taleplerine destek veriyoruz″

SÜMEYYE YALÇIN- 06.12.2023 - HİBYA - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Sudan halkının sivil ve demokratik yönetim taleplerine destek verdiklerini açıkladı.

Blinken: ″Sudan halkının barış, sivil ve demokratik yönetim taleplerine destek veriyoruz″
Paylaş:

Blinken açıklamasında, "Sudan Silahlı Kuvvetleri ve Hızlı Müdahale Güçleri üyelerinin Sudan'da savaş suçu işlediğine dair belirlemelerde bulundum. Hızlı Müdahale Güçleri'nin savaş suçları, insanlık suçları ve etnik temizlik de işlediği görülmektedir. Sudan halkının barış ve sivil, demokratik yönetim taleplerine destek veriyoruz." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Trabzonspor 3 - 1 Ahlatcı Çorum FK

Akışın sonuna geldiniz.