Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın mahalle gezileri sırasında vatandaşların talebine yanıt olarak Süleymaniye Mahallesine semt pazarı kazandırılırken, aşevi hizmetinden yararlanan vatandaşlar için de kurulan üretim tesisinde ekmek üretimi başladı.

Belediye envanterinde yaklaşık 200 milyon değerindeki yatırım ile belediye filosuna 183 araç ve iş makinesi kazandırıldı. Haliliye’nin geleceğini inşa ettiklerini ve köklü yatırım ile tasarrufa gidildiğini belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Haliliye envanterinde hiçbir kiralık iş makinası, araç kalmasın diye karar almıştık. Yaklaşık 200 milyon değerinde çöp araçları, ticari araçlar, ekskavatör, konkasör olmak üzere bu araçları filomuza kazandırdık. Haliliye Belediyesinde kiralık araç olmayacak, hepsi Haliliye Belediyesinin mülkü olacak.” dedi.

Haliliye Belediyesi; Sosyal Yardım İşlerine bağlı Aşevinin ekmek ihtiyacını karşılamak üzere Ekmek Üretim Tesisini hayata geçirdi. Ekmek Üretim Tesisi ile Belediye bünyesindeki ustalar tarafından günlük 6 bin ekmek üretiliyor ve sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde sabahın ilk ışıklarıyla hanelere dağıtılıyor.

Hibya Haber Ajansı