WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Eskişehir'de 'Caz Geceleri'ne yenisi eklendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Caz Geceleri’ne bir yenisini daha ekledi. Eylül Ergül With Strings, Yusuf Gençay Project’in sahne aldığı gecede salon tamamen doldu, kapıda uzun kuyruklar oluştu.

Eskişehir'de 'Caz Geceleri'ne yenisi eklendi
Paylaş:

Kontrbasta Anıl Deniz, viyolonselde Güldiyar Balcı, viyolada Yusuf Gençay, kemanda Ezgi Gönlünm Yalçın ve Aycan Demir Küçüközkan, piyano ve vokalde ise Eylül Ergül’ün yer aldığı konserde sanatçılar, Yusuf Gençay’ın düzenlemelerini yaptığı aşk şarkılarını ustalıkla yorumladılar.

Eylül Ergül’ün Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Yılmaz Büyükerşen’e teşekkürüyle başlayan konserde, Ergül’ün parça aralarında eserlerle ilgili bilgi vermesi dinleyicilerin ilgisini hep canlı tuttu, icracıların ustalıkları da gözlerden kaçmadı. Sakin şarkılarla başlayan konserde tempo giderek yükseldi ve konserin sonunda tüm salona coşkulu bir hava hakim oldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.