Her hafta Cuma günü saat 11.11'de Şanlıurfa'nın bir sorununu ve bu soruna yönelik çözüm önerilerini paylaşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, bu hafta ise Eyyübiye ilçesinde yapılan altyapı çalışmaları sonrasında açık bırakılan çukurların oluşturduğu mağduriyeti gündeme getirdi.

Eyyübiye ilçesinde kazılıp açık bırakılan sokaklarda incelemelerde bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat "HÜDA PAR olarak bu hafta güzel Urfa'mızın merkez Eyyübiye ilçesindeyiz. Eyyübiye ilçemizin yapılan kazı çalışmalarından sonra sorun ve sıkıntıları noktasında bize ulaşan esnaf ve hane halkının şikâyetlerini dile getirmek üzere sözü Eyyübiye İlçe Başkanımız sayın Mehmet Emin Baytar'a ve burada sıkıntılarını dile getirmek üzere esnaf arkadaşlara bırakmak istiyorum" diyerek sözü İlçe Başkanı Mehmet Emin Baytar'a ve vatandaşlara bıraktı.

Köstebek Yuvasına Dönen Çukurlar

HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Baytar "Eyyübiye ilçemizin herhangi bir caddesi herhangi, bir sokağındayız. İlçe halkına getirilen hizmetler sonrası maalesef köstebek yuvasına dönen çukurların bir türlü kapatılmaması nedeniyle halkımızın çekmiş olduğu sıkıntıları dile getirmek üzere karşınızdayız" dedi.

Eyyübiye halkı sabır taşı değil

Son olarak Baytar "Sonuç olarak şunu söylüyoruz: Eyyübiye halkı sabır ehlidir ama sabır taşı değildir! Lütfen bu sabır taşını çatlatmayalım" diyerek, yetkililere çağrıda bulundu.

 

Hibya Haber Ajansı