Yeliz Önemli, yolcu taşırken kullandığı 249 numaralı otobüsü gelin aracına dönüştürüp, direksiyona da kendi geçti. Önce meslektaşı sonra da eşi olan Bademli’yi de yanına alan gelin, kendi nikahına gitmek için direksiyonu bu kez Bornova Nikah Dairesi’ne kırdı.

Nikahı Başkan Soyer kıydı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey de Yeliz Önemli ile Burak Bademli çiftini yalnız bırakmadı. Nikahı Başkan Soyer kıyarken, şahitler ise Erhan Bey, DİSK Genel İş İzmir 3 No’lu Şube Başkanı Serap Yılmaz, Kamil Propol ve Nursel Azalma oldu.

Soyer, çifte mutluluklar dileyerek, “Aile içi bir buluşma bu. Çok heyecanlıyım. Aile içi büyük bir mutluluk. Birbirine çok yakışan çiftimizin bu en güzel anlarına şahitlik etmek hepimiz için gurur verici. Diliyorum ki ömür boyu sevdiklerinizle huzur içerisinde, sonsuza dek sürecek mutluluğunuz olsun” şeklinde konuştu.

Erhan Bey de nikah cüzdanını geline verirken, “Her ne kadar Türk toplumunda aile reisi erkek gibi görünse de aslında kadınlarımız baş tacı. Ben defteri sevgili kızımıza veriyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı