“Buralarda ilk adımı atıyoruz”

Büyükkılıç, 4 ilçeden sonra Pınarbaşı ve Sarız’a da doğal gaz için ilk adımları attıklarını belirterek, “Doğal gaz konusu hepimizin gündeminde olan konuydu. Akkışla’mız, Sarıoğlan’ımız, Özvatan’ımız ve Felahiye’miz gaz beklenen yerlerdi, onlar tamamlandı. Şimdi sıra Pınarbaşı’mıza ve Sarız’ımıza geldi. Buralarda ilk adımı atıyoruz. En kısa zamanda altyapı çalışmaları tamamlanmak suretiyle Pınarbaşı’mızda fedakar insanların olduğu, her zaman gururumuz olan, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı insanların olduğu bu güzel ilçemize de gazın verilecek ve doğal gaza kavuşacak.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç’tan Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Sarıoğlan’a 250 kombi hediye

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘tesisat sizden, kombi bizden’ sloganı ile “Bu güzel sözleri, bu güzel övgüleri, bu güzel birlikteliği bir hediye ile taçlandırmak istiyorum.” diyerek, Pınarbaşı’nın insanlarına 250 tane kombi hediye edeceklerini söyledi.

Daha sonra Büyükkılıç, Sarıoğlan, Özvatan ve Sarız ilçelerinde de ihtiyaç sahibi ailelere kombi desteği vereceklerini belirterek, “250’şer de onlara diyoruz. Kombisini alamayan, ihtiyaç sahibi aileler başımızın tacıdır. Biz de destek olalım, herkes bu imkandan istifade etsin.” dedi.

Hibya Haber Ajansı