Başkan Büyükkılıç, geçen sene Sarıoğlan ve Akkışla’da, geçen hafta ise Felahiye ve Özvatan’da doğal gazı getirdiklerini belirterek bugünlere geldiklerini anlattı.

Birliğin, beraberliğin bereket olduğunu gösterdiklerini vurgulayan Büyükkılıç, “Cumhur ittifakının bereketini yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi, Sayın Bahçeli’nin dik duruşu Azerbaycan’da, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, inşallah Filistin’de de adeta ‘biz varız’ dedirtti, bu milletin başını dik tutmaya vesile oldu. ‘İki devlet bir millet’ anlayışı içerisinde bir kuruluşumuz olan Kayserigaz’ımızın burada sahip olması, bizlerin de Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak ortağı olmamız, yerli ve milli olarak önem arz etmektedir.” diye konuştu.

“Sarız’ımıza hayırlı olsun”

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da verdiği sözü, Sarız’da da tekrarlayarak, ihtiyaç sahibi ailelere 250 adet kombi hediye edeceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“250 kombi Sarız’ımıza hayırlı olsun. Bizim amacımız, sizlerin konforu, doğal gaz ile buluşması, sağlık ve eğitim alanında gerekli hizmetlerin alınması, yolların yapılması, suların gelmesi, kanalizasyon hizmetlerimizin ulaşması, arıtma tesisi ya da çöp transfer istasyonumuz gibi çevreci anlayış ile bu topraklara yakışan hizmetlerin gelmesidir.”

Başkan Büyükkılıç, 250 kombi sözünü 500’e çıkardı

Konuşmaların ardından Büyükkılıç, 250 kombi sözünü 500’e çıkararak, “Baki milletvekilimizi zorda bırakmayız, milletvekilimiz ne diyorsa o. 500 diyorsa 500, hatta ihtiyacı olana hiçbir zaman sınırlama gibi davranışımız olmaz, hepsi başımızın tacıdır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle kardeşlerimizi bağrımıza basarak onun ihtiyaçlarına bakarız. Bu güzel hizmetimiz hayırlı olsun.” diyerek, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini bir kez daha sergiledi.

Hibya Haber Ajansı