Sanatı, alışverişi ve eğlenceyi bir araya getiren Akiş GYO yatırımı Akbatı, yeni yıl heyecanını bütün misafirlerine yaşatacak çok özel bir program hazırladı. Aralık ayı boyunca keyifli yılbaşı atölyeleri, fotoğraf sergisi, ünlü astrolog Hande Kazanova ile “2024’te Yıldızlar Ne Söylüyor?” Yaşam Akademisi söyleşisi, hediye çarkı ve sürprizlerin yer alacağı yılbaşı etkinliklerine rengarenk süslemeler eşlik edecek.

 

Yıl boyunca birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapan Akbatı, yeni yıla zengin bir programla girecek. Aralık ayı boyunca rengârenk süslemeleri ve yılbaşı kortejinin yanı sıra keyifli yılbaşı atölyeleri, fotoğraf sergisi, ünlü astrolog Hande Kazanova Yaşam Akademisi söyleşisi, hediye çarkı ve en özel hediyelerin yer alacağı yılbaşı etkinlikleri Akbatı misafirleri ile buluşacak.

 

Akbatı 2024’e keyifli etkinlikleriyle merhaba diyor

Ziyaretçiler, 8-10 Aralık tarihleri arasında Datça Murat Çiftliği’nde yetiştirilen sağlıklı ve ferah lezzetleri satın alma imkânı bulurken, birçok konseptten markanın yılbaşına özel hediyelik ürünleri 18-31 Aralık tarihleri arasında ile Akbatı Yeni Yıl Pazarı’nda yer alacak. Ayrıca yıl boyunca keyifli atölyeler düzenleyen Akbatı, Burcu Baraner ile 16 Aralık’ta “Kapı Süsü Atölyesi”, 17 Aralık’ta “Çocuklarla Yılbaşı Süsü Atölyesi” ve 24 Aralık’ta Ebru Şen ile “Yeni Yıl Yeni Sen Doğal Taşlar Atölyesi” katılımcılarına keyifli anlar yaşatarak seneyi 28 Aralık’ta astrolog Hande Kazanova Yaşam Akademisi Söyleşisi ile kapatacak. 

 

Akbatı en uzun gecede yılbaşı çarkı

21 Aralık en uzun geceye özel “Çevir Kazan” oyununu oynayan Akbatı misafirleri, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. Akbatı misafirleri, saat 14:00 itibarıyla Zemin Kat Restoranlar Sokağı Girişi’nde yer alacak standa gelip çarkı çevirerek sürpriz hediyelerden birini kazanacak.

 

Ünlü astrolog Hande Kazanova ile “2024’te Yıldızlar Ne Söylüyor?” söyleşisi Akbatı Yaşam Akademisi’nde!

Misafirlere yönelik zengin programı ile Yaşam Akademisi, 28 Aralık Perşembe günü ünlü astrolog Hande Kazanova’nın katılımı ile 2024 yılına dair burçları bekleyen gelişmeleri paylaşacak. Misafirler saat 14:00’te Restoranlar Sokağı Girişi’nde başlayacak söyleşiye ücretsiz olarak katılabilecek.

 

Akbatı Hakkında  

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı, 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesinde sahiptir.  

Hibya Haber Ajansı